Fantastisk lækker middag..

| 1 kommentar

 

image

 

I aftes var alle på min arbejdsplads inviteret til middag på Ribehøj, som er et fantastisk sted mellem Holsted og Ribe. Der er campingplads, fiskesø og den lækreste restaurant. Vi holdt bryllup der, for ca. 3 år siden, og elsker at komme der.

I går var ingen undtagelse, men jeg synes ikke jeg kunne sidde og fotografere alt maden – desserten fik jeg dog lige et billede af med flydene kvælstof hen af bordet og det hele 🙂

Hvedecrumble, vaniliecreme, hyldebærcoulis, estragonparfait og hyldebærmakron – lækker lækkert!

Det jeg især synes er lækkert er deres små mellemretter, som altid overrasker – lækre urter og blomster fra køkkenhaven, lidt molekylær madlavning er der også og så er det altid præsenteret på den flotteste facon. Det er fin mad, men stedet og betjeningen er så hyggelig og man føler sig virkelig velkommen!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Orv hvor ser det sejt ud! Og det lyder simpelthen så lækkert. Hvis turen nogensinde går til de kanter, så må vi ind og spise der 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: