Glutenfri pandekager.

| 4 kommentarer

Helena spiser ikke gluten for tiden. I går var en lidt speciel dag, og jeg lavede pandekager. Opskriften var fra Finax. Jeg tilsatte dog lidt vaniljesukker (1 tsk hjemmelavet til en dobbelt portion dej)

Helena udbrød at de smage som dem MED gluten! Dejligt… Nogle blev spist og andre frosset ned. Har virkelig indset værdien af at fryse sådan noget ned, når nu vi ikke altid spiser det samme!

image

image

Man ser vist tydelig den lille frøkens tilfredshed!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Skønt at det glutenfrie alternativ var et hit 🙂 Det kan være så drøn besværligt at skulle undgå visse ingredienser…

  2. Ja, det kan være svært at forstå når man er 4 år. Nu har vi fået en henvisning til børneafdelingen, så må vi se, hvad de mener!

    • Håber ikke det er noget alvorligt…heldigvis ER der jo rigtig mange fine glutenfri alternativer i alm. dagligdagsbutikker nu til dags. Men det er naturligvis alligevel smadder træls at måtte undvære et eller andet mega-mums…og hvis man så ikke helt kan greje, hvorfor…øv

  3. Uhhhhmmmm pandekager, kan godt forstå hun er glad 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: