Hættejakke med lynlås i ynglingsjersey

| 6 kommentarer

Da jeg i foråret så denne jakke hos Fantastiske Sommerfugl gik jeg på jagt efter stoffet og købte det på tyske DAWANDA – som kan læses på engelsk.

Jeg fandt et lignende mønster i Ottobre Design 6/2012 – da jeg ønskede lynlås. Lommerne er i grunden helt overflødige, når man syr i str. 80, men de klædte modellen synes jeg 🙂

Da mormor havde strikket en dejlig cardigan/trøje til brug i vinter ventede jeg med jerseyjakken til han var vokset ud af den strikkede.

Den færdige jakke

Den færdige jakke

Lommerne ville jeg gerne have til at passe i mønstret, da jeg er vild med det ubrudte grafiske udtryk. så det var et rigtig pillearbejde.Jeg strak ribben på lommeåbningen en del, så den ikke kommer til at flane i brug.

lomme undervejs

lomme undervejs

Jakken er syet i interlock fra Hamburger Liebe, en tysk tekstildesigner, som laver nogle få grafiske prints ind i mellem de mange andre børnestoffer!

På den færdige jakke ses det ikke at den “trækker” sammen…

jakke med lomme og lynlås

jakke med lomme og lynlås

Hele jakken er foret med turkis jersey – kantet med mørk petroleumsfarvet jersey. På ærmerne er der en lille ribmanchet, så den sidder til.

ærmeafslutning

ærmeafslutning

Jakken skulle have enten turkis eller orange lynlås og da der var mange blå nuancer vandt den orange, og det synes jeg er helt perfekt!

Såååå stoooor

Såååå stoooor

Nogle af billederne er taget med mobil i dårligt lys – sorry….

med hætte på

med hætte på

Note til næste gang – lav symmetri i mønster omkring hættens midtersøm!!! det her ser sjusket ud!

Det eneste, der drillede var kanten rundt, som ikke ville sys på coversømsmaskinen, men snød lidt..

Det eneste, der drillede var kanten rundt, som ikke ville sys på coversømsmaskinen, men snød lidt..

 

Nu har han brugt den i en lille uge og den er varm, nem at tage på ham. Og så er jeg mere og mere vild med stoffet!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

6 kommentarer

  1. Super sej! Rigtig fin detalje med den orange lynlås. Jeg ville nok have valgt en turkis og det ville jo slet ikke have givet så godt et resultat

  2. Hvor er den bare FED!!! Skønne detaljer og skønne farver.

  3. Woooooow! Jeg er blæst helt bagover. Den er godt nok flot og helt gennemført. Lommerne endda så gennemførte, at jeg slet ikke så dem på første billede 😉

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: