Hvad kan en tirsdag dog ikke bringe?

| 2 kommentarer

  For en måneds tid siden besluttede jeg at der skulle bages om torsdagen. Kage, boller eller noget andet lækkert til når vi får eftermiddagskaffe. Det gør man nemlig når man er i familie med en bondemand 🙂
Denne måneds Mad & Venner har lækre skærekager – og denne gang skulle vi da teste Rocky Road kagen. Rocky Road er navnet på amerikanske chokoladebarer med kiks, karamel, peanuts og skumfiduser.

image

I aftes bagte Filippa og jeg selve kagen og i dag pyntede jeg den med Helena, som fik løv at være hjemme fra børnehave. Karamellen fik måske lige 9 minutter i stedet for 7-8 så den er på grænsen til hård 🙂

Jeg har syet lidt bluser på bestilling og en til Sigurd. Drengebluserne bliver vist her i dag. Har syet to med byggeplads og en med lufthavn. Synes den turkise kant er så fin til stoffet. Har dog fået en bestilling på en kjole i byggepladsstoffet, men den får vist røde kanter 🙂

image

image

Først på eftermiddagen ringede de fra SFO’en at Filippa var syg. Ronald hentede hende og nu ligger hun og sover på den ene sofa. Katten øjnede straks chancen for en ekstra hyggestund, så den holder patienten med selskab.

image

Alt i alt har det – på trods af sygdom – været en dejlig dag! Har fået gjort nogle ting færdige og hygget med alle 3 børn. Solen har skinner på en rigtig efterårsagtig måde og tja, huset får en tur i aften….

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Sikke nogle fine bluser. Det er sjovt at se, hvordan stof ændrer udtryk alt efter hvordan det sættes sammen med forskellige farver.
    Og stakkels lille syge mus. Håber snart hun er opppe igen

  2. Fine bluser … troede jeg skulle have smagt kagen 🙂
    Knus til Filippa

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: