Neon tylskørt med maksimal volumen

| 6 kommentarer

Jeg faldt i vinter over en hjemmeside med vejledning til at sy et pettitskirt – tylskørt – som var lige akkurat så fyldigt som sådan et skal være! Straks jeg så det fik jeg behov for at sy det og vupti fik Helena behovet for sådan et… til leg, til brug og til fest. Jeg fandt materialer i neon og erstattede satinen øverst med lycra (som det man bruger til gymnastiktøj).

Jeg fik syet de sidste to sømme vrang mod ret (de skulle være ret mod ret) og så lå skørtet og gemte sig i skabet ind til i aftes. I dag var det på i børnehave…. det var så sødt at se, hvordan de andre piger skulle røre og ae og kommentere og få Helena til at snurre…

Og I skal da se billeder, for hvem ville ikke ønske man havde alderen (og figuren) til liiiiige at låne det og lege ballarina i et par minutter?!

IMAG2277

IMAG2280

 

IMAG2278

 

IMAG2283

Mor jeg kan stå her og se på blomsterne… hvorefter man på billedet kan se hun også lige får pillet næse – det gør små ballarinaer sørme også…

IMAG2287

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

6 kommentarer

 1. Hej.

  Rigtig flot tylskørt du har lavet, du skriver at du fandt en hjemmeside med sygvejledning vil du dele den med mig, jeg vil gerne prøve at lave en til min datter.

  Lone

  • Du kan se siden ved at trykke på linket i teksten… Jeg købte materialerne i USA – husk, der kommer told på. Det er ikke lykkedes mig at finde ruller, der er skåret til i bredden i Europa. Det er ikke-trævlende blødt organza som man bruger til underkjoler og brudeslør. Egentlig burde det vel ikke hedde tylskørt for så tænker jeg sådan noget stift kradsende noget.
   Hvis du er interesseret har jeg ruller til et magen til for 300,- så skal du bare have til det øverste stykke og båndet.

 2. Mon du fik solgt materialet?

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: