En skøn lille strikketaske…

| 1 kommentar

For nogle år siden strikkede jeg En skøn strikbluse til Filippa. Den blev desværre vasket i vaskemaskinen og DET kunne den ikke tåle! Det var næsten skilsmisseårsag 😉

Jeg hev og trak i den, så lillesøster kunne passe den, men hun kunne ikke lide den!

Garnet var dyrt, jeg elskede mønsteret og den var sjov, men hård at strikke. 3 drejet vrang MANGE gange!

Her et par år efter, fandt jeg nu på en måde at genanvende den på.

Så jeg gik i gang… 

Let filtet bluse. I kashmir, merino og nylon str 10 år før vask. 30 cm bred, lynlås og lækkert stof fra Robert Kaufmann.

Halskant og ærmer klippet af og de reelle stykker klippet op…

Ærmernes snoninger syet til i siderne for at få stykket lidt større… det gav lidt udfordringer med at sy hen over de tykke sømme.

Vliseline syet på både strik og foer.

Det færdige resultat…

Halskanten blev brugt til hank…

Her ses snoningerne fra ærmerne i enden af tasken.

Passer lige til et mindre strikketøj!

Og jeg er glad for recycling af ødelagt bluse, som jeg ikke nænnede at smide ud. Desuden fik jeg endelig lavet en lille box bag til mig selv. Jeg har før syet en i stof til penalhus. Vejledningen ses i indlægget, med penalhuset. Har brugt Box Bag tutorial fra Tryly Myrtle.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Dette sted er så … hvordan siger man det? Relevant!!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: