små strikstrømper til de første sko

| 4 kommentarer

Sigurd har fået sine første sko – ikke fordi han går så meget ude, men hans dagplejemor efterspørger dem. Han vil jo gerne gå lidt når de er på legepladsen. Der er jo ikke meget varme i sådan nogle små sko og det er jo kun marts.

Da jeg så i sidste weekend var på strikkeweekend med de dejligste strikketanter og havde glemt strikketøjet hjemme, måtte jeg et smut til Flensburg og købe strømpegarn. Så fik jeg lavet disse små herlige strømper.

 

strikkede strømper str. 20

strikkede strømper str. 20

Klar til gåtur

Klar til gåtur

 

 

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Mit skønne lille barnebarn med FINE strømper

  2. Hvor er han bare skøn! Og dejlige strømper – ligner noget a la dem min egen mor har strikket i stride strømme til Bettefisen. Jeg kan ikke strikke – men det kan min mor heldigvis; og hun elsker at strikke til os 😉

  3. Lækkermås 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: