Sommerfuglejakke fra Ottobre Design

| 2 kommentarer

Sidste år begyndte jeg at abonnere på Ottobre Design, men inden da købte jeg et blad hos Malika & Rosa i forbindelse med noget jersey, hvor der var den sødeste t-shirt (som jeg dog ikke har syet endnu, da stoffet blev til en anden t-shirt fra bladet).

Der var desuden en sommerjakke i det sødeste sommerfugle-camouflage mønstrede stof. Moderen var solgt og det var Helena også! Den vilde jagt begyndte og yderstoffet fandt jeg i tyskland på denne side, foret på Ottobres etsy-store, resten er købt hos Maren i Ribe, mønstret er fra Ottobre Design 1/2012 – butterfly camouflage jacket.

Sommerfuglestoffet er bomuldspoplin fra Hilco. Foeret er også poplin.

 

 

Sådan ser foret ud...

 

Her efter barnedåb og fødselsdag fik jeg syet den, så den var klar til forår… Det tog en uge inkl. mønstertegning, klipning og syning. Det voldte mig store problemer med ærmerne, da foret skulle sys i – jeg var næsten klar til at sælge symaskinerne – men Maren kom mig til undsætning – se her hvordan!

på trambolinen...

Lommerne er dejlig store – med knapper, syet med en strimmel mellem lommeforstykket og jakken, så der er god plads til hænderne. Hver lomme består af 5 stykker stof – og jeg lærte at bruge mønsterkalkerpapir for at afmærke lommerne præcist. og så ri inden jeg hæftede dem fast på jakken.

Jakken er et hit hos både Helena og mig – den er såååå fin til hende – og hun elsker snorestopperne og at hun selv kan knappe den – knaphullerne er lavet så store, så hun NEMT kan knappe i og op…

Detaljer...

 

bare fordi det var SÅ sjovt at lege med model...

Der er løbegang ved taljen og forneden, begge med elastik og snorestopper inden i jakken…

på cykel...

Det var første gang jeg syede noget så avanceret – krave, foer på den måde og alle detaljerne… Nu går jeg i gang med Filippas jakke…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Jakken er flot, flot – og modellen er uimodståelig …

  2. Pingback: Filippas frakke | Frøken Tina

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: