Nyt hjemmelavet betræk til autostolen

| 9 kommentarer

Sigurd er, 15 måneder gammel, ved at vokse ud af sin babyautostol! Det er helt vildt – pigerne har været ude af den meget tidligere!

Den næste størrelse autostol var blevet godt slidt efter 2 pigers brug. Men da det er en god rømer autostol, ville jeg ikke bare kassere den. Da jeg så så at mum22boys havde lavet en makeover på en autostol, havde jeg en løsning. Vi greb det dog ikke helt ens an. Jeg sprættede det gamle betræk op, og så tegnede jeg mønster og lavede en model i stout først. Rettede til og syede så midten af stolen. For så at finde ud af at jeg lavede resten ligesom Pia, ved at sy det nye stof ovenpå det gamle…

I sommer købte jeg så stof i Liberty of London – rød bomuld med små kroner. Da det ikke skulle blive for pussenusset købte jeg en kraftig denimvævet bomuld med camouflagemønster hos min lokale stofpusher Maren.

Den skulle piftes lidt op og ikke være for kedelig – tænker at det jo ikke er en, man bliver træt af på samme måde som et stykke tøj!

Der kom pipingbånd på i orange mellem de to farver, og i neongul mellem de to blå lag.

Elastik kunne jeg desværre ikke få i andet end sort og hvid, men det går jo nok. Det er jo bare en stol…

Hele stolen med det nye betræk.

Hele stolen med det nye betræk.

En utilfreds dreng. Han gad i hvert fald ikke sidde spændt fast inde i stuen!

En utilfreds dreng. Han gad i hvert fald ikke sidde spændt fast inde i stuen!

Med karabinhage til at spænde lille pose fast. Meningen er at jeg syr en lille stofpose, der kan fores med en frysepose - så kan han bruge den som skraldepose til et lommetørklæde eller lignende. Båndet med biler er bare til at nulre i.

Med karabinhage til at spænde lille pose fast. Meningen er at jeg syr en lille stofpose, der kan fores med en frysepose – så kan han bruge den som skraldepose til et lommetørklæde eller lignende. Båndet med biler er bare til at nulre i.

 

med seleholder elastik

med seleholder elastik

orange knaphuller - dog kun det ene sæt åbnet nu.

orange knaphuller – dog kun det ene sæt åbnet nu.

mere nulrepynt.

mere nulrepynt.

 

Lidt sjovt at lave – og meget sjovere stol end, hvis vi bare havde købt et nyt betræk. Hvilket vil være forholdsvis dyrt!

 

Det blev lidt en farvelade, men igen – det er jo bare en stol!

 

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

9 kommentarer

 1. HOLD DA OP hvor er den bare blevet flot! VIrkelig gennemført arbejde! ja, jeg er altså solgt :-O

  • Tak skal du have Stine

   Jeg er også ok tilfreds med den. Ville godt have lov at lave et pigebetræk, så kan jo være lidt ærgerlig over den ikke skal bruges igen 😉

 2. Smart! Og en hel del sejere end originalbetrækket. Måske jeg skulle gøre det samme ved vores kedelige 9-15 kg stol.

 3. Hvor en den er super flot, stort arbejde, men rart at have ændret en autostol til noget helt unikt, ikke ?

  • Tak – ja, det har taget noget tid – især med mønster, hvis jeg bare fra start havde tænkt at jeg syede ovenpå det gamle havde det været ok nemt!

 4. Hvor er den blevet flot – god detalje med båndet ;o)

 5. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!! Jeg bøjer mig i sandet (stoffet) af respekt – er du da vimmer, Tina! Det er totalt sejt og virkelig gennemført – det må da have taget dig oceaner af tid (og tålmodighed!). Nøj! Sådan et projekt turde jeg aldrig give mig i kast med… Hold da op, hvor er jeg oprigtigt imponeret :-))))

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: