I dag står den på 1 års fødselsdag og jeg måtte lige høre, hvad jeg skulle medbringe til Helena. Menuen står på pøksehorn, pizzasnegle og grønt.
Jeg har bagt snegle af følgende:
3 dl vand
20 g gær
1 tsk salt
0,5 tsk rørsukker
3 spsk loppefrøskaller
3 dl grøn finax mel
3 dl rød finax mel (lidt af dette bruges til udrulning)
0,5 tsk oregano (i dejen)
Fyld:
Tomatpuré
Hamburgerryg i strimler
Revet danbo
Gæren udrøres i vandet med salt og sukker, loppefrøskallerne tilsættes og det trækker i 5 min. Oregano og mel tilsættes og røres til det kan æltes.
Rulles ud og smøres med et tyndt lag tomatpuré. Ost og hamburgerryg fordeles på dejen og den rulles sammen på den kørte led.
Skæres ud i 2 cm skiver og hæver i 3 kvarter. Drysses med ost og oregano. Bages ved 200 grader i 12-15 min.
Er bedst lune…. Kan fryses.
Opskriften er inspirereret af denne.
Nu bager jeg pølsehorn og kage og så er vi klar til at tage til fødselsdag 🙂
7. september 2014 kl. 12:24
Hej Tina,
Det er helt sikkert en opskrift jeg skal prøve, gud hvor ser de bare knald gode ud!
M.v.h.
Christian
29. september 2014 kl. 11:59
De var ret gode ja!