Glutenfri pizzasnegle

| 2 kommentarer

image

I dag står den på 1 års fødselsdag og jeg måtte lige høre, hvad jeg skulle medbringe til Helena. Menuen står på pøksehorn, pizzasnegle og grønt.

Jeg har bagt snegle af følgende:
3 dl vand
20 g gær
1 tsk salt
0,5 tsk rørsukker
3 spsk loppefrøskaller
3 dl grøn finax mel
3 dl rød finax mel (lidt af dette bruges til udrulning)
0,5 tsk oregano (i dejen)

Fyld:
Tomatpuré
Hamburgerryg i strimler
Revet danbo

Gæren udrøres i vandet med salt og sukker, loppefrøskallerne tilsættes og det trækker i 5 min. Oregano og mel tilsættes og røres til det kan æltes.
Rulles ud og smøres med et tyndt lag tomatpuré. Ost og hamburgerryg fordeles på dejen og den rulles sammen på den kørte led.
Skæres ud i 2 cm skiver og hæver i 3 kvarter. Drysses med ost og oregano. Bages ved 200 grader i 12-15 min.

Er bedst lune…. Kan fryses.

Opskriften er inspirereret af denne.

Nu bager jeg pølsehorn og kage og så er vi klar til at tage til fødselsdag 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Hej Tina,

    Det er helt sikkert en opskrift jeg skal prøve, gud hvor ser de bare knald gode ud!

    M.v.h.
    Christian

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: