Gamle hindbærsnitter

| 2 kommentarer

image

For et par uger siden bagte Filippa og jeg hindbærsnitter a la Mette Blomsterberg. Det var hyggeligt at lave, men bliver bare aldrig min favorit. Resten af familien kunne dog godt lide dem…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Ååååh totalt MUMS! Jeg er vild vild vild med hindbærsnitter – nu er jeg blevet helt lækkersulten! Ha ha ha 🙂

  2. Jeg kunne godt forestille mig at de stadig var gode efter nogle dage, de ser super lækre ud 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: