Undertrådsspænding og grød…

| ingen kommentarer

image

Umiddelbart har de to ting ingen sammenhæng, men det er dog, hvad weekenden har været præget af….
Jeg har – efter 7 år med symaskine, hvoraf 2 har været rimelig aktive – lært at lægge undertråden rigtigt i min symaskine. Jeg har haft store problemer med tvillingenålen, dvs jeg kunne ikke sy bieser eller ordentlige dobbeltstikninger på ribkanter. Der manglede åbenbart spænding på undertråden. Nu bliver de noget pænere på vrangen og er mere elastiske…

Sigurd er blevet 5 1/2 måned og er begyndt at vise interesse for vores mad, så nu er vi startet op på grød. Det er ikke et hit… Der skal godt med banan i hans risgrød… Så til aften er der kogt sveskemos for at forebygge forstoppelse. Sådan nogle små babyer er pudsige. Han har generelt kun 1 “bonusble” om ugen, hvilket har været ok så længe han kun har været ammebarn.
Nu kommer de vel oftere. Det var nu ellers dejlig nemt og har vist sparet en del på vasketøjet…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: