Gevulte koek – hollandske småkager

| ingen kommentarer

image

Min mand, som er hollænder, har fødselsdag i dag. Jeg har fundet en amerikansk blog med hollandske mad: The Dutch Table. Der var opskrift på nogle af hans favoritter. Vla – en mellemting mellem budding og kagecreme man spiser til dessert. Stroovaffels – runde flade vafler med karamelsirup, der spises lune – de fås ofte i netto. Og disse fyldte småkager med mandelfyld.
I dag blev det disse. Dejen skal rulles lidt tyndere ud, fyldet må godt være lidt tyndere…
Men bondemanden blev glad for overraskelsen..

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: