Kanelstangskrise

| ingen kommentarer

image

Man skal udvide sine horisonter.. jeg prøvede at gøre det ved at bage noget jeg aldrig ville købe ved bageren. Måske fordi jeg synes de er lidt kedelige.. Jeg bagte kanelstænger, en flettet, hvilket viste sig, ikke at være så nemt, som forventet… En anden bare foldet ind i siderne som en kringle. Nemt, troede jeg..

image

Men da de blev bagt blev jeg klogere… Det flød lidt ud fra den flettede. Det havde jeg nok forventet, men den anden åbnede sig bare og der flød det ud… Sikke noget svineri…. Hvordan undgås det?

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: