SFO blæksprutte

| ingen kommentarer

image

I SFO’en på Filippas skole er der en “blæksprutte”. Det er den pædagog, som noterer hvilke børn, der bliver hentet. Vedkommende har haft en lamineret blæksprutte på tøjet, så alle kunne se, hvem dagens sprutte var.

Før jul gik den dog i stykker og jeg havde i sjov sagt at de da skulle have en hæklet en.. i går fik jeg så lavet ham her. Hans ene fangarm vil dog ikke krølle op, har ellers dampet ham osv…  Der er sat en sikkerhedsnål fast bagpå så den kan sidde fast på tøjet..

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: