Børnebazar

| ingen kommentarer

De næste dage skal der sorteres tøj… Pigetøj str 56-104.

image

Der er Børnebazar I Ribehallen ved vandrehjemmet søndag kl 10-14.

Med 40 stande skulle der være rig lejlighed til at finde nogle gode kup…

Vi har både mærketøj og billigt tøj. Sko og legetøj. Og så er der jo det hjemmelavede – primært strikket… Gad vide om det bliver solgt.
Satser da på at der bliver lidt penge til at forny pigernes garderobe for. Og lidt nyt til Sigurd…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: