Juledekoration der skifter farve.. og adventskranse.

| 1 kommentar

En simpel dekoration – 8 hyacintløg og mos i en glasskål på fod. Senere vil den dufte fantastisk og blive stærk cheriserød.. jeg elsker hyacinter, men i år synes jeg slet ikke de dufter så meget.. vi har også to adventskranse – en sjov fra Rice med almindelige lys og en grankrans med blanke røde bloklys og bånd, med tal fra 1-24 i rød, lyserød, grøn og råhvid. Så bliver farverne bundet lidt sammen..

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Du har bare farvestil 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: