Mine julepiger

| ingen kommentarer

Jeg fik kun syet juletøj til Helena. Glimmerbody og nederdel… Lige hvad hun drømte om. Hun var så glad for bodyen! Til Filippa fandt vi den sødeste kjole, og det var godt da moderen ikke kunne nå at sy den anden kjole… De er da skønne og lækre!

Vi havde en skøn skøn aften, jeg fik strikket årets eneste strikgave færdig. Et par strømper som bliver blogget senere. Norsk mønstret strømper fra hendes verdens tillæg med strømper i efteråret.

Alt juletræspynten er hjemmelavet i Vivi Gade papir og stof.. pånær glaskuglerne selvfølgelig. Min store pige har flettet en del stjerner – uden vejledning, flot når man er 6 år!

Nu glæder jeg mig over nogle dage med feriestemning når jeg ikke arbejder, så der får jeg også strikket! Og ville gerne nå at lave perler også!

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: