Grønkålssalat

| 1 kommentar

Mmmh.. friske fibre med smag, bid og C-vitaminer. Lidt cellulose og pektin samt A-vitamin.

Med andre ord en salat med frisk grønkål, æbler, hakket rødløg, kerner fra granatæble og skåret æble. Olie-eddikedressing med hvidløg, sort peber og salt.

I aften får vi det til svinemignon i ovn. Først har jeg lavet en græskarsuppe, men den er vist lidt stærk…

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. det er jo en ren vitamin bombe, ser lækkert ud !

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: