Skildpadder og denim

| 1 kommentar

Sådan er KREAWEEKEND giver lidt færdige projekter! Disse blev der købt en til i går og de er syet ud fra mønster i disse børnetøjsbøger. Og så har jeg ændret lidt i taljen.. Jeg så også det sødeste skildpaddestof i går – og da børnebluser næsten altid har mønster på maven skulle der ikke være noget foran på bukserne! 

Derfor kom den lille skilpadde bagpå – måske man så også husker at lægge barnet på ryggen! Noget Helena synes var noget slemt noget! Måske fordi vi begyndte lidt for sent! Bukserne er syet i str 62…

Nu håber jeg bare at bukserne passer naboens lille dreng her om et par måneder og at de falder i moderens smag!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Ih den slags skal jeg også ha' lært! og er vild med symærket 😉

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: