Mad og Venner #5 – Rosenkål

| 3 kommentarer

Så fik vi da lige brændt endnu en opskrift fra Januar magasinet af – det går jo strygende! Altså vi brændte det ikke på….

Helena hjalp med at pille rosenkål…
Filippa skrællede kartofler…
Den stod på Rosenkål med karameliserede løg, mandler og bacon. Meen da vi har 2 voksne mænd på besøg, tænkte jeg at der måtte mere kød til end 1 skive bacon pr. person, så vi fik en 4 pers. salat som tilbehør til en flæskesteg og alm hvide kartofler. Sovsen bestod af stegesky smagt til med chili, koriander, ingefær og cayennepeber. Måtte lige advare da den lignede alm brun sovs en del..
Salaten var et hit!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Mums hvor lækkert 🙂 Jeg er fuldstændig solgt over mit lille (store) gudbarn der sidder så fint og piller rosenkål 🙂

  2. Dygtige piger du har 🙂 Og maden ser næsten lige så dejlig ud.

  3. Mmmmh hvor ser det lækkert ud…pas på gassen ikke går af den den imponerende opstart!
    Og sikke nogle søde piger 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: