Mad & Venner # 2 og # 3

| ingen kommentarer

Ja, det er så lykkedes mig til fulde at opnå målet for januar i min egen lille udfordring!

I torsdags, hvor jeg havde vagt var min mor her og lavede en af retterne, så den tæller ikke rigtig når jeg ikke selv har lavet det, men det smagte godt! Lynsprængt oksebryst med peberrodsporrer! Mums… De smagte godt – også bare til en kotelet tror jeg..

Torsdag formiddag bagte Filippa og jeg Bananabread fra Mad & Venner feb. 2008. Normalt er jeg ikke meget til banankage, men den er faktisk ok!

I går lavede min mor og jeg så mad sammen – så kan det godt tælle med! Vi lavede endnu en udgave fra det nye blad. Kylling fyldt med gedeost og krydderurter, glaserede jordskokker og pærrer samt deglaceret bacon. Vi tilføjede stegte kartofler! Manden min er jo trods alt landmand!
Det smagte virkeligt godt! Synes dog der mangler grønt på tallerkenen, lidt kogt broccoli ville være godt!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: