Nålepudeweekend

| 3 kommentarer

Her i weekenden har min mor og jeg KREAWEEKEND – med projekt multinålepude – inspireret af Fru Meldgaards multinålepude. Jeg havde fået et stykke fast skum til møbelpolstring – så den kunne blive tung, fast og lige!

Min mor fulgte Fru Meldgårds metode med fiberfyld.

Det tog os en del timer – ja, ok – min mor et par timer – mig dobbelt op!

Vi startede hos Maren – fik købt lidt blandet på udsalg – 20% på garn, stof og broderi!
Hjemme gik vi i gang med hhv. at sy og klippe! Godt vi har fået nyt bord!

Læg venligst mærke til udvalget – stof, kaffekopper, mælk, halosan, skum, saks, netbook, symaskine osv.
Jeg brugte stof jeg havde købt i panduro til tøjdyr – nu blev den min praktiske gris…
Min pude måler 15x15x10 cm – vi strøg vliseline bag på for at få dem mere faste – også i lommerne og båndene!
Min mor og jeg fik så også lige byttet sømometer – det havde vi fået byttet forkert mens jeg stadig boede hjemme… endda med navn på fra den gang!

Og mit nye fine bånd…

Ideen med vores KREAWEEKEND er at vi skal holde en weekend, hvor vi bare skal få lavet nogle ting sammen. Nogle gange med pigerne og nogle gange alene. I aften står den på afslapning med strikketøj i sofaen og i morgen skal vi sy mere!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Iihh hvor lyder det altså hyggeligt 🙂 Og super fin nåle/opbevaringspude 🙂

  2. Hold da op hvor er den blevet flot og praktisk!

  3. Jeg skal da lige love for at du får noget fra hånden 🙂 Har aldrig set den kombi af nålepude og tilbehørsopbevaring, det er godt nok smart!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: