Sigurds fest – med masser af kage!

| ingen kommentarer

Altså, det der med fødselsdag i december, det skal vi vænne os til! Det skal ikke være julet, men man kan jo heller ikke glemme det er jul! Så kagerne skulle bare være kager, men der var også julekager og vi havde pyntet op til jul og tændt på kalenderlys og adventskrans i går, da vi fejrede Sigurds første fødselsdag nogle dage før tid!

Jeg havde lavet lagkage fra Mette Blomsterbergs nye bog Skønne klassikere, det var en valnøddelagkage med nougatmousse. Pyntet med chokolade, der fik lidt kobber i anledning af julefarven i år.

 

IMG_4620

 

Jeg havde også lyst til at lave noget mere frisk, og da jeg havde samlet havtorn, blev det til Meyers havtorntærte. Den blev dog mere sød end jeg havde forestillet mig. og ikke nær så fin i udseendet!

IMG_4626

Mørdejen var der rigeligt af, så i dag blev det overskydende til appelsinsmåkager.

Klementinchipsene var til overs fra for nylig, hvor vi fik en risdessert med klementinmarmelade på toppen. De skulle være pyntet med chipsene, men det glemte jeg.

Julekagerne vi havde nået at lave var Blomsterbergs brunkager, pebernødder, panforte og daddelkugler med kaffe.

Etageren eller kagefadet er lavet af genbrugstallerkner/kopper og glas. Men ak, der var problemer med glaslimen som ikke vil lime på porcelænen, men som ikke kan komme af glasset, så de er grimme. Jeg må lave en ny en dag!

IMG_4625

Sigurd var fin i tøjet, skjorte fra H&M med butterfly og seler! Altså hvor jeg bare synes han er for lækker på det her billede!

IMG_4552

IMG_4579

og fik mange fine gaver, som også faderen synes var fede! Bruder traktor og vogn og en Bruder traktor!

IMG_4567

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: