Mette Blomsterbergs brunkager fortjener et noget forsinket indlæg!

| 4 kommentarer

Selv om vi nu er over julen og I alle sikkert ikke lige savner den allerede, så fortjener Fru Blomsterbergs brunkager altså at blive skamrost!

Jeg har ellers altid bagt den der er på Dr. Oetkers potaskeposer! Og de er ikke ringe. I år fik jeg dog varmet smør, sirup mm for meget, så smørret skilte fra da dejen stivnede! En dobbelt portion forstås! Det er nemlig godt at give i værtindegave. Jeg har også altid holdt på at kagerne skulle være runde! Eller noget der nærmede sig!

 

IMG_2097

Jeg skulle altså lave en ny portion dej, og min mor havde smagt ovenstående hos en veninde! Jeg havde massere af pistacier fra Sicilien i køkkenskabet, så jeg gik i gang.. Og fulgte opskriften slavisk! Nøj, hvor er de dekorative (pistacier), lækre rustikke (firkantede) og de smager vidunderligt (HELE mandler, pistacier og godt med pomerans!)

IMG_2098

Helena og far deler en nybagt brunkage 🙂

IMG_2101

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Det kan du slet ikke være bekendt her lige før aftensmaden 😉

    Men det er skrevet bag øret, at de skal afprøves 🙂

  2. Ja – de er nemlig fantastisk gode! jeg er som regel ikke rigtig til brunkager, men disse er virkelig gode. Jeg lavede dem en ekstra portion dekorative pistacienødder, fordi jeg ikke lige havde så mange mandler..mmh 🙂

  3. Og jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at udrydde dem Maria havde bagt, de er nemlig super gode 🙂

    Dejligt billede af far og datter 🙂

  4. Pingback: Sigurds fest – med masser af kage! | Frøken Tina

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: