Efterårssalat og lidt vinterlækkerier til den søde tand

| 2 kommentarer

I år har jeg købt en del græskar. Til pynt og til madlavning. Vi har lavet lygter, vi har lavet kringler  (de bliver blogget en anden dag), vi har fået græskarcurry og ikke mindst en skøn salat.

Opskriften er fra det seneste nummer af MAD & VENNER – som meget belejligt havde tema om græskar.

græskarsalat

Græskaret er bagt i ovnen, hvorved skrællen bliver blød og lækker! Selve “køddet” bliver cremet og tager smag af krydderierne. Bunden består af en bakke feldsalat, radicchiosalat, advokado og så er der toppet med græskar, gedefriskost og en lækker dressing af ahornsirup, olie og hvid balsamicoeddike.

Nøj, den smagte godt, alle de cremede konsistenser sammen med det friske grønne samt den bitre raddichio og den sød/sure dressing.

Et par dage efter, fik jeg umådelig meget lyst til at prøve at lave disse dadelkugler fra Signes blog, 12 minutter tog det at lave dem. Og de holdt i to dage! Selv om pigerne ikke brød sig om dem!

dadelkugler med kaffe

De blev ikke til fine kugler da jeg tilsatte lidt mere vand, for at få det til at køre rundt i minihakkeren. Kaffen gjorde at man slet ikke kunne smage at de var uden smør og tilsat sukker!

De smagte lidt af jul og skal klart laves igen, måske til weekendens strikkeweekend?! Eller måske bare til turen…… 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Orv, hvor ser den salat lækker ud! Jeg er også stor fan af at blande bagte og friske grøntsager i salater. Det giver uvirkelig en god smag og konsistens. Mums!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: