Dukketøj til Sille (eller Mille)

| 4 kommentarer

Dukkerne Sille og Mille bor hos mine piger. Min mor og jeg har lavet dem efter Tusindfryds bog. Jeg kan aldrig huske, hvilken dukke, der hedder det ene og det andet 🙁

Helenas dukke ønskede sig nyt dukketøj og det blev til dette sæt!

Af en eller anden grund, kun Helena kender, må dukkebarnet ikke have bluser på!

dukketøj 02

 

dukketøj04

 

dukketøj

 

De er syet i det skønne Tildastof fra Panduro. Mønstrene er også fra Tusindfryds fine bog!

Jeg er i øvrigt rigtig glad for de nye læsere jeg kan se er kommet til via bloglovin. Tak for det 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

 1. Haha, de dér regler har vi også mange af herhjemme. Og når man så spørger “hvorfor” så kommer svaret prompte: “Fordi jeg siger det, mor!” Hvor mon hun har hørt den sætning fra før? Hahah
  Det er et rigtigt sødt sæt du har syet, og dukken er bare SKØN jeg ville så gerne kunne lave sådanne dukker men jeg tør ikke gå i gang. Jeg har bogen, trikoten og alt det andet (undtagen uld) men der er for megen ærefrygt til at jeg går i gang 😉

 2. Det er så skønne dukker.
  Min veninde syede en til mit barnebarn, som bestilling fra mig.
  Ida fik sin dukke Sif da hun blev storesøster. Hun elsker den vild højt.
  Fyldet er jo lækkert uld, som bliver varmt ved kropsvarmen.
  Lille Julie skal have en dukke også – til hendes to års fødselsdag.
  Til Idas tre års fødselsdag fik hun dukketøj – masser:D For der skal jo være noget at skifte med.
  Ved du der også kan laves en syet dukkelift:)

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: