Jerseykjole i efterårsstof

| 3 kommentarer

image

Denne kjole blev færdig i weekenden. Til en pige, der bliver 4 på onsdag.
Den er syet i dejlig blød jersey, i efterårsfarver med skovens dyr.
Kantet med pink rib.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

 1. Ej, hvor er den altså bare sød! Jeg har selv kigget på det stof fleeere gange, men nu må jeg altså snart tage mig sammen og få det købt, for det er altså SÅ fedt!
  Det bliver helt sikkert en meget, meget glad pige der får den på onsdag 🙂

  • Hvor meget skal du bruge? Måske jeg har noget tilbage?

   • Hej Tina, undskyld mit MEGET sene svar, men jeg kan ikke finde nogle steder at trykke “følg” så jeg får opdateringer når du svarer på kommentarerne?
    Men altså, hvis du stadig har noget tilbage, så ville jeg elske at kunne sy enten en kjole eller bluse til min datter. Så dvs. 50/80 cm i længden vil jeg mene og omkring 80 cm bredt?

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: