Hvor får hun det dog fra?

| 2 kommentarer

image

image

Min lille dejlige, skøre pige… Vi var i dag i garnforretningen og jeg ville lige se, hvilken hue, der passede hende…
Hun ville selv se med, så jeg tilbød at tage billede af huerne på og så kunne hun vælge.
Hvilken klæder hende bedst? (den nederste skal ikke have opsmøg, men var lidt stor…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Hehe, hvor er hun sød. Jeg er mest til den nederste

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: