Moderne kage

| 1 kommentar

image

Min mor skulle have kage med på arbejde i dag…

image

Et moderne kunstmuseum, som har udstilling med knapper for tiden, samt kan lide at bruge farver, men ellers har sort og hvid! Båndet synes jeg bare var fedt da det er en god illusion, og det er kunst jo nogle gange….

image

Inde i kagen er der chokoladekage, lemoncurdcreme (IMBC) og friske jordbær…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Ej, men altså! Mine tænder løber i vand… Hold op, den er flot og indbydende!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: