Hyldeblomstpandekager

| ingen kommentarer

image

I dag fik Filippa sommerferie! Det måtte fejres så vi fik dessert. Det er jo sæson for hyldeblomster, så jeg fik testet opskriften på hyldeblomstpandekager. Opskriften er fra Naturens Spisekammer, som er en skøn bog. Vi hr flere opskrifter vi skal teste her i weekenden. Det drejer sig om hybenroser… Mere om det senere.
Pandekagerne her smagte fint, men synes hyldesmagen blev overdøvet lidt af oliesmagen.
Vi fik dem med flormelis og hjemmelavet jordbærsyltetøj.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: