Kært barn har mange navne…. Føl, skrædder skinke, hest…

| 4 kommentarer

image

Hvad er dette? Det er en gave til min mor…. Som tak for mønstervægte hun har lavet til mig for noget tid siden og bare fordi hun sikkert også kan bruge sådan en…

Og hvad er sådan en, så? Det er en “dims” til at presse kurvede sømme over….
Skulder eller lignende. Lavet i uld på den ene side og bomuld på den anden, fyldt med MEGET savsmuld..

Min mor gættede hurtigt hvad det var og nu er jeg spændt på testen…

DIY er fundet på denne skønne blog.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Hej Tina

    Du har glemt at sætte linket til DIY’en ind… ville nemlige lave sådan en selv også.

    Knus

  2. Jeg havde ALDRIG gættet hvad det var! Hold da op en skør ting, men vældig smart!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: