Fiberrig inspiration med ris…

| ingen kommentarer

image

I aftes stod den på meget nem mad… En skinkeculotte – sjovt som udsæringer bliver snobbet op i disse år – købt marineret med hvidløg og oregano i Rema1000. Normalt vil jeg helst selv marinere kødet, men denne måtte af uforklarlige årsager prøves.
Som tilbehør skulle vi have en rest sorte ris. Små buttede ris, som er kulsorte i posen, men koges i 40 min til de er helt mørk bordeaux…

Selv kogevandet er smukt!

På risposen var der forslag til en salat med bønner og ting vi ikke lige havde, men lod mig inspirere og lave denne salat…

200 g sorte ris
400 g bønner
Et par håndfulde frosne majskorn

1 rødløg
2 fed hvidløg
En håndfuld basilikumblade
Bladene fra 4 stængler oregano
Lidt frisk timian
Et par blade fra ramsløg samt en skærm blomster til pynt
En halv citron
Lidt olivenolie
cayennepeber
godt med salt og peber

Bønnerne dampes, vendes med majsene, som derved tør. løg skæres i tern, hvidløg hakkes. Blandes med urter, olie og citron
Risene koges efter anvisningen og blandes i. Pyntes med blomster fra ramsløg…

Smagte frisk og dejlig….

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: