Sådn her så dagens fødselsdagspizzasnegle ud… Filippa havde ønsket sig små pizzasnegle og dele ud i klassen efter ferien. Hun har fødselsdag skærtorsdag i år, men da vi jo ikke ved hvor længe “ferien” bliver, måtte det blive i dag.
Konflikten omkring lærerne rammer nemlig også på privatskoler, da de får støtte fra staten og dermed er underlagt dennes bestemmelser for fortsat at få penge til driften.
Pizzasbeglene blev leveret helt nybagte. Ud-af-ovn-ind-i-bil-ind-på-skolen. Stadig lune..
Opskriften er simpel:
1 kg pizzamel
3 spsk god olivenolie
3 tsk salt
25 g gær
7 dl lunkent vand
Æltes som en gærdej skal… Hæver i et par timer.
Deles i to og rulles tyndt til aflange stykker. Pizzasovs blendes og påføres i et tyndt lag. Fyld efter eget valg.
I dag var det bacontern, der var stegt sprøde, finthakket løg og skinkestrimler stegt med til sidst. Majs og revet ost som topping – fordi jeg glemte at rulle det med ind i sneglene. Det var nu faktisk bedst sådan her. Normalt kommer jeg også FINTHAKKET champignon i, men da Filippa ikke bryder sig om svampe undlod jeg dem i dag. Ikke at hun plejer at opdage dem…..
Det var et hit i klassen og jeg fik ønsket læren god påske- og evt sommerferie 🙂