Fødselsdagspimpede pizzasnegle

| ingen kommentarer

image

Sådn her så dagens fødselsdagspizzasnegle ud… Filippa havde ønsket sig små pizzasnegle og dele ud i klassen efter ferien. Hun har fødselsdag skærtorsdag i år, men da vi jo ikke ved hvor længe “ferien” bliver, måtte det blive i dag.
Konflikten omkring lærerne rammer nemlig også på privatskoler, da de får støtte fra staten og dermed er underlagt dennes bestemmelser for fortsat at få penge til driften. 
Pizzasbeglene blev leveret helt nybagte. Ud-af-ovn-ind-i-bil-ind-på-skolen. Stadig lune..

Opskriften er simpel:
1 kg pizzamel
3 spsk god olivenolie
3 tsk salt
25 g gær
7 dl lunkent vand

Æltes som en gærdej skal… Hæver i et par timer.
Deles i to og rulles tyndt til aflange stykker. Pizzasovs blendes og påføres i et tyndt lag. Fyld efter eget valg.
I dag var det bacontern, der var stegt sprøde, finthakket løg og skinkestrimler stegt med til sidst. Majs og revet ost som topping – fordi jeg glemte at rulle det med ind i sneglene. Det var nu faktisk bedst sådan her. Normalt kommer jeg også FINTHAKKET champignon i, men da Filippa ikke bryder sig om svampe undlod jeg dem i dag. Ikke at hun plejer at opdage dem…..

Det var et hit i klassen og jeg fik ønsket læren god påske- og evt sommerferie 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: