Nyt familiemedlem

| ingen kommentarer

image

image

image

image

I mandags indtog Amadeus familien pladsen under sofaen… Efter 7 timer og putning af børn, blev han hevet ud og tvunget til en plads PÅ sofaen. Han lærte at vi kunne være rare… Nu har han lært det samme om pigerne. Helena glemmer dog.nogle.gange at han ikke bryder sig om vildt løb hen i mod sig… Han er en legesyg maine coon killing på 12 uger! Jeg har aldrig været rigtig kattemenneske, men truslen om mus fik mig til at købe kat. Det er på trods af at jeg har sagt jeg ALDRIG skulle have kat inde i huset! Nu er han her, vældig sød, men også skræmmende 🙂 lige pludselig sidder han bare ved siden af mig… Det er mærkeligt!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: