Græskarsuppe fra køkkenhaven – næsten :-)

| 1 kommentar

Her til aften har vi spist Cremet græskarsuppe fra Camilla og Katrines Køkkenkalas – Kun løg, buttenutgræskar, hvidløg og chili var indkøbt. Vi lavede en dobbeltportion og vi spiste 5 personer af den i dag og tror sørme der er nok til mindst et måltid til!

Cremet Græskarsuppe

Vi eeeelsker græskarsuppe……. og denne er bestemt ingen undtagelse!

Vi har netop snakket om at vi skal have en ugentlig suppedag her i vinter – jeg kan godt lide tanken om at man koncentrer så mange vitaminer og grøntsager i en tallerken dampende dejlig suppe! Desuden er det en god måde at bruge nogle lidt trælse grøntsagsrester på! Så skal der bare bages noget godt rugbrød, så er vi klar til vinterens kolde dage 🙂

Hvilke supper er dine favoritter?

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Dejligt med suppe, den dag kommer jeg (også) gerne …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: