Koldhævet hvedbrød

| ingen kommentarer

image

3 brød med forskelligt udseende og bagetid.. alle fra samme dej! Meyers koldthævede hvedbrød. Bagt med surdej.

image

Brødet til højre er, efter min mening det flotteste! De er dejlig sprøde og har en god krumme. Jeg æltede i 15 min, men synes ikke rigtig glutenprøven lykkedes.

image

Der er ikke de stoooore lufthuller, som et “rigtigt” brød bør have. De smager dog dejligt og det må jo trods alt tælle mest. Brødet er bagt på vores pizzasten og har fået lidt af den der lidt karakteristiske stenovnssmag! Skal helt sikkert prøves igen… Næste forsøg er dog med Hughs opskrift fra River Cottage…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: