Hjelm til Frederik

| 1 kommentar

I morgen skal Frederik døbes. Vi er ikke som sådan på gave, men tænkte en lille prototype på Elsebeth Gynthers hjelm kunne være en lille ting… Den var ikke så nem at sy som forventet, men det gik da. Det sværeste var at lukke sømrummet inde med skråbånd da jeg gjorde det på maskine. Næste gang bliver det trin i hånden.

image

Stoffet er rester fra voksiposen og Bertels dåbsgaver, et stykke stof af Filippas og lidt andet rester. Kun skråbåndet er indkøbt til formålet.

image

Nem at tage billeder af er den heller ikke – mangler lige en baby…

image

Tror jeg skal lave lidt flere…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Iih, er misundelig på, at du fik lavet en 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: