T-shirt i det skønneste stof

| 3 kommentarer

Jeg har ind til nu holdt mig helt fra jerseystoffer. Men i sidste uge da jeg lå på sofaen og prøvede at holde plukveerne i ro shoppede jeg lidt på Malika & Rosa. En dejlig stofbutik jeg faldt over for 4 år siden gennem Hendes Verden som viste et sødt æblestof, som blev brugt til et sengetæppe til Filippa.

Jeg er gang på gang vendt tilbage når jeg har skulle finde søde børnestoffer. Årsagen til at jeg endelig kastede mig ud i jersey’en var at jeg var træt af at alt hvad jeg syede til børnene krøllede og var mere til fint end til hverdag. Det jeg køber bliver brugt mere. Og det jeg køber er jo jersey…

Så jeg købte stof, bladet Ottobre og så gik jeg i gang. Debuten kan dog ikke vises endnu, da ynglingsdrengens mor måske kigger med her 🙂

Mit næste projekt blev til Helena – og jeg havde jo allerede lært noget med ribkanten, som blev lidt pænere her.

T-shirt med stedmoderblomster - rynkeærmer.

Her til morgen kunne den lille bestemte dame så prøve den på, hun har bestemt sin mening om tøj, så var lidt spændt.. Resultatet fremgår vist fint af nedenstående billede…

Den faldt i god jord!

Og størrelsen var vist helt perfekt!

Lille morgenglad og morgentræt pige

Rynkeeffekten på ærmerene er en sød detalje synes jeg – i mønstret kaldes blusen for Funny Sleeves – jeg har bestilt abonnement på Ottobre design, da jeg synes der var mange fede modeller.

Funny Sleeves

Tror den bliver en vinder hos den lille bestemte pige!!! Den var det hos mig allerede da jeg så stoffet!

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Super lækker t-shirt, og sikke en yndig model.
    Går og overvejer at kaste mig ud i at sy selv. Var en haj til det i klubben 🙂

  2. Super lækker t-shirt, og sikke en yndig model.
    Går og overvejer at kaste mig ud i at sy selv. Var en haj til det i klubben 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: