Hjemmesyet voksi, sleepy eller ?

| 1 kommentar

Voksi med dukke Sille i..

Da min meget gode veninde fortalte at hun ventede sig, fik jeg lov at sy en voksipose (look a like). En kollega og veninde havde mønster til den, så det lånte jeg. Den er inspireret af en opskrift fra nettet, men jeg ved ikke hvor…. Men hvis man søger på google kommer der mange hits.

Med snører til at lukke med

Yderstof er i marineblå babyfløjl. Inderstoffet i bomuld med stjerner fra Malika og Rosa.

med trykknapper der, hvor dynen tages ud/ind - og hvis man vil have bundplade i

Jeg har syet tittekant i sammensyningen da stoffernes farve ikke var så fin helt op af hinanden og det gav også et lidt mere proffesionelt udtryk.

Med tittekant/pipingbånd og tag

Jeg syede også en lille pude i hvid/stjernestof til at lægge i.

Nu håber jeg bare min lille ynglingsdreng bliver glad for posen til vinter 🙂

Godt lukket inde...

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Hej Tina

    Jeg er helt vil med din hjemmesyede voksipose!! hvor er den bare lækker!

    Kan man evt. købe opskriften af dig?

    Mange Hilsner Mette

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: