Nye sko til den mindste troldeunge

| 2 kommentarer

I weekenden stod den på skoindkøb til de mindste piger. I ribe er der 5 butikker med sko til børn. Skoringen og Sjoos gik vi meget hurtigt igennem, jeg er nok bare mere til en anden type…

Så vi fortsatte til Spirrevippen, hvor vi fandt to par til Helena – heldigvis kunne begge par finde med hjem – og jeg er sikker på de vil supplere hinanden super i foråret og sommeren.

Et par skønne lilla støvletter fra ENFANT, som barnet selv kan tage af og på!

Lyserøde ben i lilla støvletter på en grøn krokodille 🙂

De er et hit og de er bare så søde, både til strømpebukser og lange bukser – støtter og giver lidt lune ankler.. Barnet har desværre arvet moderens tendens til at gå ind ad.. Øv øv, bare så super irriterende! Der er så mange bløde sko man ikke kan gå i, skoene bliver grimme og kønt er det jo heller ikke.

Dernæst faldt både Helena og jeg (bondemanden er SLET ikke enig!) for de små tullesko her fra Kai – de bliver perfekte når vejret er lidt lunere…

Karrygule ben og ÅL i turkise sko med røde blomster på en turkis hval!

 De er da superskønne!!!

Filippa kunne ikke finde nogle sko hun kunne lide – og passe, så nu tror jeg vi prøver på nettet! De seje sommerstøvler fra sidste sæson kan stadig passes – desværre… De er sølv, med lime, pink, blå og glimmer!!!!! Yeha…

Det kræver et par mere…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. De er da vildt skønne 🙂 Passer perfekt til mit skønne gudbarn 🙂

  2. Ja, de er da helt vildt søde :o)

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: