Fleeceanorak til Filippa

| ingen kommentarer

Nu er det snart forår. Det betyder farvel til vinterfrakke og flyverdragt – så må der lidt lunt til inden sommerjakken tages i brug! Noget man kan have under regntøj – noget der er nemt og praktisk.

Filippa har altid været glad for fleecejakker, så jeg syede en til hende som ikke skal lynes – bare over hovedet og så luner den… Der er hætte på – mest for hyggens skyld!

Lilla fleece på en morgentræt Filippa

 

Filippa har selv valgt farven – lilla er vist ynglingsfarven for tiden 🙂 Den er syet efter Meedoms Børnetøj 4-7 år. Jeg har valgt raglanærmer og anorakfacon.

Jeg ville have kantet hætten med udvendig belægning i liberty, men Filippa valgte at det skulle den ikke – hun ville dog gerne have en lomme med kant. Jeg synes dobbeltlommen eller kængurolommen passede bedst til faconen.

Med hætte på - og stadig morgentræt

Elastik i ærmerne gør at den sidder til og at ærmerne ikke falder ned i sandet eller hvad man nu har gang i. Forneden kom der et par knaphuller og en anoraksnor med “strammere” så den også kan slutte til om lænden..

Kængurolomme med kant i liberty

Den er et hit og er på i skole i dag – passer måske ikke lige super til leggins og stribet t-shirt – men “Mor, den er bare så dejlig, så jeg vil gerne have den på” – og det er jo dejligt at høre når man nu har syet noget i flere timer og man i  i det nærmeste supermarked  kan købe en fleecejakke til den sølle pris a 129,-

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: