Cookie lollys til Filippas fødselsdag

| 4 kommentarer

 

I går blev Filipppa 7 år. Selv om klassen var inviteret til fødselsdag herhjemme om eftermiddagen ville den store pige gerne dele noget ud i klassen. Jeg lavede et forsøg med Peggy Porchens cookies on a stick – eller småkagepinde….

Cookies klar til at komme med i skole

Chokolade cookies rulles ud med pinden under i ca. 5 mm tykkelse – bages og køles helt af. Dernæst pyntes de med royal icing – glasur lavet af flormelis og æggehvide. Mit guldlustre var dog af den slags som sad fast på selve kagen, så de er ikke sååå elegante som dem i bogen.

Et hit var de dog – både hos Filippa og hos klassekammeraterne!

Senere var der stopdans til Rasmus Seebach og så dansede Filippa også lidt 🙂

Fili danser 🙂

De hyggede sig allesammen og er bare så søde! Dejligt med en lille klasse på dette punkt – jeg vil ikke lægge billeder ud fra de andre aktiviteter, da jeg har ikke har spurgt de andres forældre…

Min store pige er ved at være en STOR pige – medkøjeseng,  mp3afspiller og egen symaskine! (“en RIGTIG symaskine, mor!”) Nu kan vi sy sammen – når lillesøster altså er beskæftiget… På lørdag er det familie/venne fødselsdag så der står den på mere festivitas for min dejlige Filippa. Bliver altid så rørt når de har fødselsdag!

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

 1. Hvor er de fine, tillykke med hende!

 2. Sikke en lille koncentreret dansepige …

 3. Tillykke med hende – det bliver ved at være rørende – min søn bliver 20 på mandag og jeg røres stadig 😉

  Jeg måber fuldstændig, når jeg ser de cookie-slikkepinde – i mine øjne ser de fuldstændigt professionelle ud – din datter må have været rigtig glad for at dele dem ud 🙂

 4. Stort tillykke med hende 😉

  Sikke festlige og søde kager du har lavet, kan godt forstå de var et hit 😉

  God påske
  Majbritt

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: