Min julegave…

| 2 kommentarer

Her er min julegave fra min søde dejlige mand!
Måske fordi han synes det er kedeligt når jeg sidder på kontoret ved den stationære!
Så nu blogger jeg fra min lille HP netbook!
Nu kan jeg blogge siddende i sofaen – tage opskrifter med i køkkenet – have DIY’s ved sybordet osv… HVOR fedt er det lige…
Han vidste jeg ønskede mig den i lyserød, men i butikken havde de en rød-brun – og så mente han det nok var den! Nu er den byttet til en PINK!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Den er fantastisk 🙂

  2. Ja, men synes ikke den er for hurtig!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: