Selv om vi nu er over julen og I alle sikkert ikke lige savner den allerede, så fortjener Fru Blomsterbergs brunkager altså at blive skamrost!
Jeg har ellers altid bagt den der er på Dr. Oetkers potaskeposer! Og de er ikke ringe. I år fik jeg dog varmet smør, sirup mm for meget, så smørret skilte fra da dejen stivnede! En dobbelt portion forstås! Det er nemlig godt at give i værtindegave. Jeg har også altid holdt på at kagerne skulle være runde! Eller noget der nærmede sig!
Jeg skulle altså lave en ny portion dej, og min mor havde smagt ovenstående hos en veninde! Jeg havde massere af pistacier fra Sicilien i køkkenskabet, så jeg gik i gang.. Og fulgte opskriften slavisk! Nøj, hvor er de dekorative (pistacier), lækre rustikke (firkantede) og de smager vidunderligt (HELE mandler, pistacier og godt med pomerans!)
Helena og far deler en nybagt brunkage 🙂
5. januar 2011 kl. 17:44
Det kan du slet ikke være bekendt her lige før aftensmaden 😉
Men det er skrevet bag øret, at de skal afprøves 🙂
5. januar 2011 kl. 18:24
Ja – de er nemlig fantastisk gode! jeg er som regel ikke rigtig til brunkager, men disse er virkelig gode. Jeg lavede dem en ekstra portion dekorative pistacienødder, fordi jeg ikke lige havde så mange mandler..mmh 🙂
7. januar 2011 kl. 00:35
Og jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at udrydde dem Maria havde bagt, de er nemlig super gode 🙂
Dejligt billede af far og datter 🙂
Pingback: Sigurds fest – med masser af kage! | Frøken Tina