Skitsebog og penalhus

| 3 kommentarer

Jeg har set Filihunkats fine skitsebøger. Det måtte afprøves og ved hjælp af hendes fine DIY på skitsebogsbetræk fik jeg lavet denne bog – det er en fødselsdagsgave, men modtageren følger vist ikke med på min blog!

skitsebog og penalhus

Penalhuset ville jeg sy, men havde ikke mønster på. Jeg søgte og fandt via en dansk blog over til denne skønne blog! Der var en super god turturial på BOX bags. Jeg fulgte den – på nær pulltab!

Det blev fint, men var liiiidt svært at sy helt lige – der er foret og der er ingen rå kanter, hvilket er fantastisk!

Der hvor den sidste håndsyning er - lidt skævt blev det dog..

Det er lidt Tildarester fra Panduro – hør med metallicprint fra Ingelise  – rest fra Helenas sæt – og så er ny lynlås.

Vlixofix er et nyt bekendtskab, men sikke et! Det er såååååå dejligt når der skal applikeres. Det stryges på applikationsstoffet, klippes til, papiret fjernes og kan så stryges på, hvor det skal applikeres. Så skrider det ikke, det bliver lidt stift, ind til det er vasket og så er det nemt at applikere efterfølgende. Der bliver heller ingen trevlekanter!

Tror jeg skal lave flere af disse sæt… Det eneste, det kniber med er tiden!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Hvor er det fine ting du har syet …

  2. Det er super fint, håber hun bliver glad for det 🙂

  3. Pingback: En skøn lille strikketaske… | Frøken Tina

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: