Bluse til min veninde

| 7 kommentarer

image

Denne bluse har jeg i går syet til min veninde, som fødselsdagsgave.
Den er syet i viscosejersey fra Hertz. Super kvalitet!
Farven er lidt mere turkis end billedet.

image

Den er lavet med et bredt læg foran, som er syet om på vrangen og syet fast til belægningen. Jeg synes det giver en flot effekt – og så giver det plads til hendes voksende mave. Den er dog stadig taljeret. Det er ikke en ventebluse, men håber den kan bruges.

image

Det var ikke helt til at gennemskue, resultatet, da jeg klippede forstykket…

image

Modellen er fra Burda 2/2013

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

7 kommentarer

  1. Skøn skøn skøn, hvor ville jeg godt nok gerne være en af dine veninder 😉

  2. Ej, hvor er den skøn! Og så den klare klare turkise farve. Jeg er sikker på det bliver en fin ventebluse.

  3. Hvor er den fin … en sød måde at give vidde på

  4. Superflot snit 🙂 Og farven er lige til at spise.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: