Give-Away

| 2 kommentarer

image

image

image

Jeg skulle jo trække vinder af give away i går. Men dagen gik alt for hurtigt med min første arbejdsdag efter 13 måneders barsel/ferie og så forberedelse af tapas til nytårs aften.
Tak til alle Jer, der har deltaget, og endnu bedre Jer, som har kommenteret sidenhen. Det er altid dejligt med respons på det man viser.

I dag trak Helena så en seddel med Anne – Fru Flittigs navn. Så Anne, hvis du sender din adresse til mig på mail, via kontaktformularen, så sender jeg dig et blad 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Yihaaa…..hvor er det fedt 🙂 Sender fluks en mail…

  2. Og det er afsendt, så håber du har det i morgen 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: