Rigtig drengebluse

| 4 kommentarer

image

Jeg synes at disse farver er super drengede. Sort, stærk turkis og hvid! Den er syet til at gøre en 2-3 årig dreng glad – i størrelse 98. Sælges for 165 kr.
Den er syet i dejlig blød kvalitetsjersey, som holder pænt i vask. Kantet med hvid ribkant med en kædesøm og lagt op med coversømme.
Skriv en mail, hvis du er interesseret 🙂

Første gang jeg lægger tøj til salg her på siden, men ikke første gang jeg sælger noget. Jeg er ved at lave en side, jeg kan bruge bare til salg af tøj og overskydende stof… Den skal I nok høre mere om når jeg er KLAR….

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Hvor er den fed! Og glæder mig til at se din nye shop, du har jo så mange lækre stoffer, har jeg set 😉

  2. Lyder meget spændende med den nye “biks”!
    Og rigtig lækker bluse 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: