Gavebutik med højt til loftet

| 1 kommentar

I dag produceres der gaver på gården. Både til store og især til små…
Jeg syr, da mit dejlige gudbarn har sin første fødselsdag på lørdag. Det er jo en kæmpe stor dag – for forældrene især. Emil er nok temmelig ligeglad. Jeg mindes for et år siden, hvor vi konstant ventede på nyt fra hans forældre og jeg må indrømme at jeg var temmelig nervøs på deres vegne… Men dages venten resulterede i en dejlig lille dreng, som nu er en stor lille fræk dreng 🙂

image

Dog får jeg ikke meget tid ved symaskinen når Sigurd er vågen, så efter hans forårslur gik vi tur med skål og saks, så jeg kan forsøge mig med lidt sursyltning. Det har jeg vist ikke gjort før….
Jeg nød solen på terrassen og Sigurd nød en bid bolle og den store traktor, der slog græs af til køernes vintermadpakke nr. 3 i år.

image

image

image

Her er fladt, men det er nu også storslående synes jeg… Bare øv det blæser så meget. Det næste sted jeg skal bo, må meget gerne have godt med læ….

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Åh, hvor ser han stor ud nu …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: